Kopia av Text 7

Resan hit

Jag har aldrig skrivit i en blogg, men har känt sista tiden ett stort behov att skriva.
Har alltid älskar böcker och läser väldigt mycket ,men själv har jag inte tagit mig till tid att skriva.
Jag tänkte denna blogg ska beskriva min resa inom det mediala och mina tankar kring det spirituella och konflikten mellan mitt rationella tänkande och mina upplevelser av något mer än oss själva.
Jag är uppvuxen i ett skilmässohem, där krocken mellan min ena familjs sätt att tro på det (icke) andliga och min pappas andliga liv och hans yoga, meditation,homeopati, attraktionslagen var väldigt överväldigande för mig. Svårt även att veta vart jag skulle stå i det hela.

 

Etiketter: överväldigande

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln