Kopia av Text 7

Hur allt började !

Jag minns det som igår, min mamma och jag skulle åka till en kvinna som min mamma kände som jag aldrig träffat tidigare.
Vägen som vi skulle åka , hade aldrig jag åkt på tidigare.
Men när vi startade resan och det var en bit kvar. Så visste jag i mitt inre, precis hur vi skulle köra.
Jag var 5-6 år gammal, och såg allt för mitt inre.
Hur vi skulle svänga, hur det såg ut efter svängen, vilket håll vi skulle åka. Hur huset skulle se ut som vi skulle till. Att det blivit ommålat. Jag berättade för min mamma, jag kommer inte ihåg hur hon reagerade. Men för mig blev det alldeles ljust och uppfyllt av mina känslor. Det var överväldigande men ändå helt rätt.

Jag ser i bilder och känner, ibland även känner jag dofter och smaker.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln